Onze werkwijze

van kennismaking tot oplevering

 • Intake

  Tijdens een uitgebreid gesprek informeren we naar de noden en denken we constructief mee naar de beste oplossing.

 • Huiswerk

  Op basis van die input doen we ons intern huiswerk en komen we met een competitief en gedetailleerd voorstel naar u terug.

 • Design

  Onze grafici gaan aan de slag om creatief aantrekkelijke & innovatieve ontwerpen te creëren die worden besproken en waar nodig worden bijgestuurd.

 • Development

  Het goedgekeurde ontwerp wordt omgezet in technische code die uitgebreid wordt getest alvorens in productie te plaatsen.

486

Projects Done

312

Happy Clients

975

Coffee Cups

575

Great Ideas

Het Team

44 enthousiaste medewerkers staan ter uwer beschikking

expertmedia ontwerp

Grafici

5 p.

Het eerste effect van een site of applicatie op de gebruiker wordt natuurlijk bepaald door het uitzicht ervan. Het grafisch ontwerp moet aantrekkelijk zijn en tegelijk passen bij de look & feel van het bedrijf.

expertmedia software

Development

27 p.

Een ervaren en goed opgeleid team past de meest recente tenchnologiën toe. Een brede waaier aan beschikbare programmeertalen vereist een uiteenlopend aanbod aan expertises.

expertmedia website

Project management

4 p.

Een correct uitvoering van een project omhelst een duidelijke planning en budgettaire controle. Zo kunnen we projecten tijdig en binnen budget opleveren.

expertmedia analyse

Analisten/Architecten

5 p.

Voor complexere projecten is een gedegen analyse van cruciaal belang. Zij schrijven ook de requirements analyses uit en passen de voorgestelde oplossing in in de bestaande architectuur.

expertmedia directie

Directie

1 p.

De visie van het bedrijf en de persoonlijke opvolging van alle klanten .

expertmedia verkoop

Sales

2 p.

De beste reclame is mond-op-mond reclame en dat is voor Expertmedia nog steeds de belangrijkste marketingbron. Tevreden klanten creëren zo nieuwe tevreden klanten.