Expert media

Expertmedia becomes Salesforce Service provider

Een Salesforce serviceprovider biedt diensten en oplossingen op het gebied van Salesforce, een cloudgebaseerd CRM-platform (Customer Relationship Management) dat wordt gebruikt door bedrijven om hun verkoop-, marketing- en klantenserviceteams te beheren.

Een Salesforce serviceprovider kan verschillende diensten aanbieden, waaronder:

  1. Implementatie van Salesforce: Het implementeren van Salesforce voor klanten, wat inhoudt dat het platform wordt geconfigureerd en aangepast om te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant.

  2. Salesforce-consultancy: Advies geven aan klanten over hoe ze Salesforce kunnen gebruiken om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en de prestaties te verbeteren.

  3. Salesforce-aanpassingen: Het aanpassen van Salesforce om te voldoen aan de specifieke behoeften van de klant, bijvoorbeeld door aangepaste workflows, velden en rapporten te maken.

  4. Salesforce-integratie: Het integreren van Salesforce met andere bedrijfssystemen om een naadloze stroom van informatie mogelijk te maken.

  5. Salesforce-ondersteuning en onderhoud: Het bieden van technische ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat het Salesforce-platform van de klant probleemloos blijft werken.

Kortom, een Salesforce serviceprovider biedt verschillende diensten om bedrijven te helpen hun sales, marketing en klantenservice te optimaliseren met behulp van het Salesforce-platform.

Written by Erwin De Troch

Recent News

GDPR and websites…..

De General Data Protection Regulation (GDPR), of ...

Give your website a speed boost

Inleiding:In de wereld van het web zijn ...

Expertmedia creates animation for the City of Ghent

Expertmedia mocht in oktober 2022 de presentatie ...

What is the difference between SEO and SEA?

SEA: snel en gericht adverteren bij je ...